Седмицата ще подкрепи  действията, които са ориентирани към финализиране и

...
Седмицата ще подкрепи  действията, които са ориентирани към финализиране и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 ноември

Седмицата ще поддържа  действията, които са насочени към завършване и привършване на стартирани процеси и действия от минали интервали. Възможни са забавяния в дейностите или трудности, които са повлияни от забавянето на придвижването на планетата на интензивността и действието, Марс, която след 15-ти ноември ще премине в непосредствено придвижване. Седмица, подобаваща за преосмисляне на главните цели, избор на посока за деяние след новолунието на 15 ноември.

Двете планети, които са мощно свързани с персонални връзки и взаимоотношения - Венера и Марс са в  спор. В резултат на това  чувствителността е нараснала, интензивността на пристрастеностите се усилва, емоционалността е мощна.  На 13 ноември е точният съвпад сред двете планети Юпитер и Плутон. Това е аспектът  на властта, силата, господството, несъразмерната упоритост. Аспектът на огромните пари.

Завършва един цикъл и започва различен за идващите 12 години в региона на стопанската система, политиката, бизнеса.

ОВЕН

Водеща тематика през тази седмица ще бъдат вашите партньорски връзки. Опастността от спорове е нараснала. Съществуват предпоставки за привършване на взаимоотношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете наясно какво желаете, от какво да се освободите и какво да запазите. А пътят към стабилизиране и опазване на значими връзки и взаимоотношения с персонални или настоятелен сътрудници е посредством мир, компромис и дипломатичност. През тази седмица е допустимо да срещнете компликации в една или друга посока. Вашият планетен шеф Марс забавя своята посока на придвижване, а след 15 ноември е пряк. Все още имате време да определите посоката си на придвижване след тази дата. Бъдете умерени в разпределението на вашите финанси, избягвайте финансовите  опасности и непотребни вложения, насочете се към приемане на поддръжка и подпомагане от страна на авторитетни персони.

ТЕЛЕЦ

 Седмицата ще сложи акцент върху главната ви активност, работни процеси и взаимоотношения. Ситуации, свързани с минал интервал или действия, в които сте имали усложнения, в този момент могат да получат решение. Преговаряйте, водете срещи и отстоявайте своите позиции - вероятността да постигнете това, което желаете е огромна.  Седмицата е тип подготовка за едно ново начало, което ще се задейства след 19 ноември, обвързвано с  задачите, кариерно или обществено развиване. Можете да постигнете триумфи, които трайно ще покачат престижа ви, само че не е изключен и противоположният резултат, т.е да се окаже, че би трябвало да оставите нещо  и да прелистите нова страница. Възобновяват се въпроси, които засягат финансовото ви положение. Постарайте се да получите поддръжката на вашите сътрудници персонални или  настоятелен. Бъдете толерантни, настроени към договаряния, в случай че желаете да постигнете по-добро взаимоотношение или резултати.

БЛИЗНАЦИ

Насочете вниманието си към себе си, отделете повече време през тази седмица за персоналните си ползи и желания. Забавете темпото, преосмислете всичко, което се е случило през живота ви в последните месеци - анализирайки ще достигнете до вярната посока за придвижване след 19 ноември. Тези събития, които бяха блокирани до актуалният миг или се движеха мудно, в този момент чакат дефинитивно дотъкмяване. Меркурий, вашият планетен шеф с прекосяването си в непосредствено придвижване, слага акцент върху въпроси, свързани с близки до сърцето ви хора, вашите деца или вас самите като изисква да разгърнете своя капацитет. Удовлетворение от положени до момента старания или нови благоприятни условия, изненади от обичаните ви хора ще бъдат мотив за положително настроени през седмицата. Финална седмица за привършване, с активиране на нови процеси след 19 ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР